Dragi studenți, 

Vă invităm să participați la un workshop unde regizorul Andrei Gheorghe vă va împărtăși tips&tricks pentru utilizarea iPhone-ului în industria de media. 

Veți descoperi arta și știința care stau în spatele reclamelor TV sau online, iar regizorul Andrei Gheorghe vă va oferi insight-uri din cariera lui și vă va arăta cum folosește în exclusivitate iPhone-ul pentru a-și face treaba mai eficient și mai ușor. 

Veți afla ce aplicații folosește cel mai des și veți trece alături de el prin tot ce presupune procesul de producție, aflând cum utilizează iPhone-ul în toate etapele: de la planificarea inițială, la filmarea propriu-zisă și până la editarea finală. 

Toți participanții vor primi la final un voucher de 5% reducere la iPad, Mac și Display Mac, valabil online sau în magazinele din București.

În plus, primii 10 studenți care se înscriu și participă la workshop vor primi garantat o invitație la festivalul Neversea 2024 din partea ISIC România.

Hurry up! Numărul de locuri e limitat la doar 25 de persoane!

 

Unde: magazinul iSTYLE AFI Cotroceni

Când: Miercuri, 22.11.2023, ora 17:00

Pentru acces la workshop completați formularul de participare din josul paginii.

 

Despre Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe lucrează în industria filmului și publicității de peste 15 ani. A început ca runner și a ajuns să construiască o companie de producție video de succes. 

Pasiunea lui pentru artele vizuale, combinată cu experiența în producție i-au oferit o perspectivă de 360 de grade asupra întregului proces de realizare a reclamelor, atât din punct de vedere creativ, cât și managerial. 

Astăzi este regizor freelance cu normă întreagă, jobul lui fiind să aducă laolaltă idei noi, o estetică originală, echipe profesionale și o distribuție talentată pentru a răspunde nevoilor client. 

Ce îl ține treaz noaptea: procesul creativ. Pe lângă fiica lui.


TOP SEARCHISICISICISICISICISIC